RED PRO X – Ny räddningsutrustning med verifierad prestanda
RED Pro X

VI ÄR DEN LEDANDE SPECIALISTEN INOM FALLSKYDD OCH RÄDDNING

Tillsammans har vi en unik kompetens och insikt om våra kunders behov för att utveckla helhetslösningar av produkter och tjänster för säkert arbete på hög höjd.

Cresto Group, AKK Safety, Cresto och RESQ logotyper
CASE: DEUTSCHE WINDTECHNIK

SÅ HAR SMARTLINE X GETT VINDKRAFTSTEKNIKERNA EN TRYGGARE VARDAG

Som vindkraftstekniker hos Deutsche Windtechnik gäller det att inte vara höjdrädd. Nästan dagligen klättrar de på höga höjder och de högsta verken som svenska Deutsche Windtechnik jobbar med är drygt 150 meter – om man räknar till toppen på vingen.

När Deutsche Windtechnik sökte ytterligare sätt att förbättra säkerheten för deras vindkraftstekniker vände de sig till Cresto Group, för att tillsammans identifiera risker och implementera nödvändiga åtgärder.

Läs Caset

två vindkraftstekniker går in i ett vindkraftsverk.
Man som står på ett tak och har fallskydd på sig
RÅDGIVNING

KOLL PÅ RISKERNA I DIN ARBETSMILJÖ?

Med vårt Safety+ modell identifierar vi risker och behov tillsammans med kunden. Därefter ger vi kostnadseffektiva förslag på lösningar och handlingsplaner anpassade efter kundens unika behov och vad som är mest effektivt för verksamheten. Vi hjälper naturligtvis företagen att implementera åtgärder och rutiner för att arbeta både effektivt och säkert på höjd. 

Läs mer

 

Cresto

PERSONLIG FALLSKYDDSUTRUSTNING

Cresto utvecklar produkter med ultimat komfort som gör det möjligt för användaren att prestera under hela sin arbetsdag.

Läs mer

 

RESQ 

RÄDDNINGSUTRUSTNINGAR FÖR EXTREMA ARBETSMILJÖER

RESQ ger bevisad trygghet i extrema arbetsmiljöer.

Läs mer om RESQ